Monday, November 23, 2009




Soyle iki tane bezi poposunun arasina kacmis yagli pehlivan diyecegim, resmi gorup bunu okumaya baslayanlarin birden istahi kacicak. Ama iki dakka sabredin, sonra hep birlikte muradimiza erecegiz.

Gelelim yagli pehlivanlarimiza... Iki tanesi yavrum Allah girismisler. Bez donu yakalamakmis, calim atmakmis, bunlar hikaye. Eller ensede. Kim kelleyi koltuk altina alirsa, oburune hukmedecek. Bir insanin bedenini kontrol etmenin en kolay yolu kafasini yakalamak.

Filmlerde adam sol eliyle kurbanin saclarindan tutar, sonra obur eliylede burnunu dagitir... Cunku kafasini kontrol ettimi zavallicik bir yerlere kacamaz. Belki de harbi erkek kisa sacli olur kulturu, eski medeniyetlerde savasci rolundeki erkegin saldiriya daha kapali olabilmek icin saclarini kesmesinden gelmektedir?

Amcam Sigmund Freud'un bana verdigi yetkiye dayanarak diyorum ki, erkeklerin kadinlarda uzun sac sevmesinin altinda bu vucuda hukmetme, kadina sahip olma ic gudusu yatar. Hatta uzun sac torpulenmis bir fetistir. Gizliden gizliye obsesif ve saldirgan bi yani da vardir.

Oh be, soyledim... Incilerimi sactim yine. Burasi benim blogum degil mi, atis serbest!

"Atesli" posterlerde adam kadinin sacini arkadan parmaklarina dolar ve ceker. Kadin savunmasizdir, adam ona sahip olmustur. Bence uzun sac gunluk hayatta bile derinlerde bir yerlerde erkeklerde bu cagrisimi yaptigindan kadinlarda uzun sac severler.

Son olarak DuyguLabs'deki kucuk sample grubumdaki once 10 kere calkalayarak, sonra 10 kere particle acceleratorimda dondurerek yapi taslarina ayirdigim erkeklere bakinca bir de sunu fark ettim, ne kadar playboy, o kadar uzun sac duskunu. Yani ne kadar ava cikiyorsa, o kadar cok kadinda uzun sac ariyor. Elinde mizrak, onunde bir yaprakla geyik pesinde kosan atalari uzaklardan onlara "kolay yem" mi diyor belki? Bilemedim.

3 comments:

kartonsüt said...

"Amcam Sigmund Freud'un bana verdigi yetkiye dayanarak diyorum ki, erkeklerin kadinlarda uzun sac sevmesinin altinda bu vucuda hukmetme, kadina sahip olma ic gudusu yatar. Hatta uzun sac torpulenmis bir fetistir. Gizliden gizliye obsesif ve saldirgan bi yani da vardir."

acayip bi çıkarım yapmışsın ama çok mantıklı ;)

ben de yapıyorum böyle çıkarımlar, kimseye söylemediğim için de içimde kalıyo genelde :)

duygusar said...

yaz sen, buraya koyariz ;)

duygusar said...
This comment has been removed by the author.