Sunday, April 25, 2010

sican kiz arkadasini dusunmenin soguk ruzgari

Bugun size kendini centilmen/galant poz kesen ama iclerinde yontulmamis ayilar bulunan erkeklerden bahsetmek istiyorum.

Uzaktan her davulun sesi hos geldigi gibi bu dumbelek herifler de uzaktan hos gelirler. Torbalarini tasiyip, kapini acar, yemek ismarlar, dogum gunun de en guzel cicekleri gonderir, bayilirsin. Iliskinin ilk aylarinda tam puan alirlar her seyden. Hatta hatta boyle bir adam gercek olamaz dersin... ... ve malesef gercek degildir de.

Nitekim cicim aylari gecip, erkek kaleyi feth ettigi hissine kapildiginda iclerindeki ayilar homurdanmaya baslar. Bir gun birden bir cumlenin sonuna sizi dumura ugratan bir "lan" eklenir , "Naber lan?" Halbuki ayi yavrusu ta kendisidir. Bir kac aya kalmadan o chop sticklerle nazik nazik osami sosunda marine edilmis deniz kestaneli inside-out roll yiyen adamin agzindan kafasini bozan birine "orospu cocugu" cikar, duvara carparsiniz.

Tabakta kalan son parcayi size sormadan alir. Ne de olsa o erkektir, onun daha cok yemeye ihtiyaci vardir, ve o parca onun TABI KI hakkidir. Nezaketen bile karsinidakine sormaya gerek duymaz.

"Vucud sampuaniymis, organik aloavera ozlu Aveda sampuanmis, offmus, pofmus, ona 50 kagit verilir miymis, Haci Sakir de onlarin isini gorurmus, sen enayi miymissin" diyen, eli cebine gitmeyen ukala adam, hic tukurdugunu yalamaktan utanmadan senin dusundan buram buram aloavera kokarak cikar. Ama, o hala kasaya geldiginde bantta yanliz bir Haci Sakir ilerler, senin sampuanlar azaldikca azalir...

Yatagin hangi tarafini istedigini sevgilisine sormaz. O gozune bi yer kestirmistir, orasi kayitsiz sartsiz onundur. Cunku o kendi rahati bozulmadigi surece centilmendir. "Once bayanlar" prensibi sadece kapidan gecerken gecerlidir, cunku kapini tutar ki, arkadan pandigini yerlestirsin.

Her dedigi dogru, hatasini kabul etmez, ukala, cekilmez tipler cikar o boyali kabuklarindan.

Bu arada hala torbalar tasinir, cicekler yollanir elbet. Ne de olsa o bir centilmendir. Yeterki uykusunu kacirmayin, rahatini bozmayin.

Cunku bunlar kiz arkadaslarini "sicarken" hayal ettiklerinde ondan sogurlar.

Bir arkadasim erkeklerin sevgililierini klozet ustunde ikinirken, zort zort osuruken hayal ettiklerinde kizdan soguduklarini soylediklerinde dumur olmustum. Meger sevgisi ve algisi o kadar sig insanlar da mumkunmus.

Bu ayilarin kapaziteleri o kadar limitliymiski, kadinlik anlayislari o kadar sigmis: o minik beyinleridenki kadin terlemezmis, killari uzamazmis, kaka yapmazmis...

Bu adamlari centilmenlikleri tevekkeli bu kadar ozurlu.

Onlar kumandalarina, yataklarinin istedigi taraflarina tutuna dursunlar, ben fosur fosur tuvaleti inletmeye gidiyorum.

2 comments:

Turkish E.T. said...

sevgilisini sıçarken izlemeyi sevenler ayrı bir gruba mı giriyorlar?

duygusar said...

bunlardan butun anladigim bu mudur arkadas?